Название карты
Hartă
Название карты
Autorul: Ivanov Ivan
RO - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Timeline
Descrierea
XVIsec.
Пример названия карты
Cart simple title 1793
Cart simple title mai lung decit alt - 1987
Moldova
XVIIsec.
Копия Cart simple title 1793
XVIIIsec.
Копия Копия Cart simple title 1793
Carte Speciale de la Principauté de Moldavie diviseé in les districts,
XIXsec.
Копия Копия Копия Cart simple title 1793
Cary Map of Turkey in Europe, Greece, and the Balkan - Geographicus - TurkeyEurope cary
Moldova 1817
Moldova 1917
XXsec.
XXIsec.
 1. Igor
  Cu mândrie și apreciere pentru istorie, în autoserviciul nostru, am decis să aducem o notă de autenticitate și sărbătoare prin amplasarea unei hărți a Moldovei din anul 1793 pe perete. Acest gest simbolic reflectă dorința noastră de a celebra istoria și de a aduce în atenția tuturor teritoriile care compuneau Molova Mare în acei ani de demult.

  Privind această hartă, ne simțim conectați cu rădăcinile noastre istorice și apreciem magnitudinea Moldovei Mari, o entitate istorică cu o importanță deosebită. Este o modalitate de a împărtăși și de a încuraja dialogul despre moștenirea noastră culturală și istorică.

  În fiecare zi, clienții noștri sunt întâmpinați de o atmosferă cu accente istorice, iar harta din 1793 servește nu doar ca element de decor, ci și ca o amintire a bogăției culturale a Moldovei. Suntem bucuroși că putem aduce o astfel de experiență în autoserviciul nostru Auto-Shina.md, împărtășind cu toți această bucurie a cunoașterii istoriei noastre comune.
  20 декабря 2023, 11:06
  0

  Conectați-vă pentru a scrie

  ×