Declarația de suveranitate a Republicii Moldova
30.08.2023
2
1637
Declarația de suveranitate a Republicii Moldova
În declarația de suveranitate a Republicii Moldova, adoptată cu nr. 148-XII din 23.06.90 de către Sovietul Suprem al Republicii Moldova, se menționează faptul că limba oficială a Republicii Moldova este limba moldovenească, care este parte integrantă a patrimoniului spiritual și cultural al poporului moldovenesc. În aceeași declarație se afirmă că alfabetul latin este adoptat ca alfabet oficial al Republicii Moldova, înlocuind alfabetul chirilic folosit anterior.
 1. hraneniemd
  Bine ați venit pe VulcanizareMoldova.md, destinația dvs. principală pentru servicii de șinomontaj de încredere în Republica Moldova! Echipa noastră dedicată oferă un spectru larg de servicii, de la schimbarea și depozitarea sezonieră a anvelopelor până la balansarea roților și șinomontaj mobil.

  Indiferent de necesitățile dvs., vă stăm la dispoziție cu soluții rapide și eficiente. Suntem aici pentru a vă oferi un serviciu personalizat și de calitate, fără a face rabat de la siguranța autovehiculului dvs. și a celor care călătoresc cu dvs. La VulcanizareMoldova.md, ne străduim să vă asigurăm că vehiculul dvs. beneficiază de cea mai bună îngrijire posibilă.

  Serviciul nostru de șinomontaj mobil este disponibil 24/7, asigurându-ne că suntem mereu la un apel distanță, oricând aveți nevoie de ajutor. Depozitarea sezonieră a anvelopelor se face în condiții optime, garantând durabilitatea acestora. Procesul nostru de balansare a roților contribuie la prelungirea duratei de viață a anvelopelor și la asigurarea unei călătorii sigure și stabile.

  La VulcanizareMoldova.md, suntem mai mult decât un simplu centru de șinomontaj. Suntem partenerul dvs. de încredere în îngrijirea autovehiculului, oferindu-vă servicii profesionale și personalizate. Echipamentul nostru de ultimă generație și personalul calificat vă asigură că autovehiculul dvs. primește cea mai bună atenție posibilă.

  Alegeți serviciile noastre pentru o experiență de șinomontaj fără probleme și de calitate superioară. VulcanizareMoldova.md – pentru că vehiculul dvs. merită cea mai bună îngrijire!

  LA FEL NE CAUTA:
  Шиномонтаж на выезде, Вулканизация автомобильных шин, Сезонная смена шин, Хранение автомобильных колес, Проверка давления в колесах, Балансировка колес, Доставка и забор шин, Профессиональное обслуживание шин, Летние и зимние покрышки, Сервис в Кишиневе, Услуги шиномонтажа, Вулканизация на выезд, Срочный ремонт шин, Сезонное хранение шин, Качественное обслуживание колес, Мобильный сервис, Летние и зимние шины, Смена шин на выезде, Оптимальные условия хранения, Защита от ультрафиолета, Безопасность автомобиля, Проверка давления в колесах, Балансировка колес, Доставка автомобильных шин, Эффективное сохранение свойств резины, Проколы и ремонт шин, Хранение шин при оптимальных условиях, Сезонная смена шин, Очереди в шиномонтаже, Мастера с большим опытом, Сохранение срока службы шин, Покрышки для летнего и зимнего сезонов, Беспроблемная смена шин, Забота о вашем автомобиле, Оперативный выезд специалистов, Лучшие условия для обслуживания шин, Персонализированный подход, Профессиональные услуги шиномонтажа, Шинный сервис.
  19 december 2023, 08:46
  0
  1. Vadim Cirimpei
   Echipa noastră de la oficiul nostru împărtășește o pasiune comună pentru voievozii moldoveni vechi și bogata lor istorie care a marcat antichitatea. Ne fascinează cronologia lor, sigiliile, pecetele și contribuția esențială la evoluția Moldovei de-a lungul timpului. Apreciem profund moștenirea spirituală și culturală a acestor conducători, considerând-o o sursă inestimabilă de inspirație.

   În lumina acestei conexiuni profunde cu trecutul nostru, suntem mândri să aducem în discuție Declarația de Suveranitate a Republicii Moldova, care a jucat un rol crucial în afirmarea identității naționale. Documentul semnificativ, adoptat de Sovietul Suprem al Republicii Moldova, a stabilit limba moldovenească ca limbă oficială, recunoscându-i valoarea ca parte integrantă a patrimoniului cultural al poporului moldovenesc.

   La SeoStudio.md, avem o perspectivă pozitivă asupra adoptării alfabetului latin, o evoluție semnificativă menționată în aceeași declarație. Alfabetul latin a devenit astfel un element oficial al Republicii Moldova, înlocuind alfabetul chirilic anterior. Suntem încântați de această schimbare, considerând-o o dovadă a modernizării și adaptării continue la standardele globale.

   Cu o echipă dedicată și pasionată, SeoStudio.md explorează nu doar trecutul nostru glorios, ci și modalități inovatoare de a construi și consolida prezentul. Apreciem diversitatea culturală și istorică a Moldovei și suntem determinați să contribuim la promovarea acestei bogate moșteniri în comunitatea noastră și dincolo de granițele țării.
   01 february 2024, 13:06
   0

   Log in to write

   ×