Anexare = unire = crimă
29.08.2023
0
81
Anexare = unire = crimă
Cu ajutorul influenței statului vecin și a inacțiunii statului moldovenesc, actele criminale denumite melodios „unire” și-au băgat adînc rădăcinile în țara noastră. Unirea=crima este și a fost un act agresiv de anexare, din partea statului vecin. Toți unioniștii=trădătorii care sunt implicați profesional în această activitate, adică cei care finanțează, conduc și fac parte din partide și organizații unioniste=trădătoare sunt în mod sigur adevărați criminali.

Criminalii=unioniștii prin acțiunile lor încalcă mai multe articole din Constituția și Codul Penal al Republicii Moldova, în primul rînd articolul 337 din Codul Penal denumit „Trădarea de Patrie”, acesta prevede între 12 și 20 de ani de închisoare. Astfel, este evident că unirea=anexarea nu are absolut nicio legătură cu libertatea de exprimare, ci este un act deschis de agresiune din partea pretinsului nostru vecin „prietenos”.

Codurile penale variază de la o țară la alta, dar există articole generale care prevăd, de obicei, pedepse penale extrem de severe. Atacul asupra suveranității și integrității țării în majoritatea țărilor, este considerată una dintre cele mai grave infracțiuni, fiind practic la același nivel cu omorul, care respectiv prevăd sentințe pe viață, și chiar pînă la pedeapsă capitală.

Doar în țara noastră s-a creat o situație cu adevărat unică, în loc ca unioniștii=criminalii să fie întemnițați și dați judecății, sunt înscăunați în fotolii de legiuitori și guvernanți, mai pe scurt spus, o minoritate absolută care dominează majoritatea absolută.

De fapt, în ultimii treizeci de ani, putem observa un atac de tip raider la scara unui stat întreg. Fiind un stat membru al ONU, membru cu drepturi depline în cadrul unei uniuni politico-economice, dar și în alta politico-militară, acest stat „prietenos”, încă de la restabilirea independenței Moldovei, la începutul anilor '90 acest stat încercă și își continuă campania propagandistică de anexare a statul moldovenesc. În ciuda faptului că în acea perioadă a avut o astfel de oportunitate, vecinul nostru a decis să meargă în locul unui plan pe termen scurt pentru unul pe termen lung, probabil pentru a asimila și romîniza populația moldovenească, încercînd cu aceasta să evite focarele de conflict existente la acel timp, nu numai în Moldovei de Est, ci și ținînd cont de existența problemei transilvănene.

De fapt, în tot acest răstimp vecinul nostru „prietenos” a putut prelua controlul practic asupra tuturor sferelor din Moldova, politic, economic, educație, apărare, justiție și altele.

Unii dintre unioniștii ascunși sau mai bine spus latenți, afirmă că nu este nevoie să ne apărăm istoria, etnia, limba, la urma urmei suveranitatea noastră, că pesemne acest lucru nu ajută economia în niciun fel, ei bine, orice s-ar spune, dar stabilitatea și vectorul clar al guvernării în toate țările sunt baza oricărui stat pentru ca acesta să poată să existe și să se dezvolte stabil, și asta nu numai în domeniul economic. Într-o țară fără viitor și libertate, moldovenii nu își vor găsi un viitor pentru ei și pentru copiii lor, și la urma urmei pentru prosperitatea Moldovei.

Pentru a putea ieși din așa o criză la scară largă, este necesar, în mod clar, și în conformitate cu legislația, fără a încălca legea și normele legale, să se înceapă curățirea domeniului politic de unioniști și oficiali corupți, să nu se permită absolut sub nici o formă promovarea unionismului=anexionismului, doar în așa mod Moldova va avea o șansă pentru un viitor mai bun și prosper.

Dacă nu se schimbă nimic și totul rămîne așa cum este la moment, atunci, probabil, după schimbarea noii generații, Moldova își va pierde suveranitatea și moldovenii vor îngenunca, exact ca și în 1859. Pentru a se modifica din minoritate în majoritate, viziunea unionistă în Moldova, sunt necesari aproximativ 50 de ani, de la momentul celei de-a doua restaurare a independenței Moldovei au trecut aproximativ 30 de ani, deci mai sunt necesari încă aproximativ 20 de ani pînă cînd Moldova va dispărea total.

Începeți cu voi înșivă, încetați să considerați cu indiferență unirea=anexarea, tratați unionistul=trădătorul ca un criminal obișnuit care ar trebui să fie în închisoare ca un ucigaș, violator sau chiar pedofil.

În timp ce tăceți, minoritatea aceasta absolută ne guvernează țara noastră!

Spuneți NU unionismului=anexionismului și unioniștilor=trădătorilor!

Trăiască Moldova, frați moldoveni!

Moldova! Moldoveni! Moldovenesc! Moldovenește!

    No comments

Log in to write

×