O lume nebună
13.07.2023
0
96
O lume nebună
Întreaga lume a devenit nebună și se rătăcește în minciună, asta nu înseamnă că trebuie să devii și tu nebun și să crezi în minciuni.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, soldații germani și romîni au distrus populația Moldovei, ucideau civili pașnici din teritoriul Moldovei, indiferent de etnie, luîndu-le totul, pînă și viața lor.

Acum, vecinii noștri, pseudo-«frați», împreună cu guvernul nostru, doresc ca noi să renunțăm la istoria moldovenească, limba moldovenească, națiunea moldovenească și suveranitatea moldovenească.

Guvernul nostru a ajuns să fie mai rău decît soldații germani și romîni din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Timp de 30 de ani, toate guvernele moldovenești, inclusiv cel actual, doresc să elimine tot ce este moldovenesc și să ajute la anexarea Moldovei în favoarea vecinului nostru.

Ei încearcă cu străduință de mulți ani să vă convingă că nu mai sînteți moldoveni, că nu vorbiți limba moldovenească, că trebuie să studiați istoria străinilor și că nu aveți dreptul la un stat independent.

Doar poporul Moldovei poate opri această nedreptate. Încetați să credeți în minciuni, încetați să fiți trădători ai patriei și sclavi ai vecinului.

Fiți curajos, priviți adevărul în față și spune hotărît NU minciunii și agresiunii.

    No comments

Log in to write

×