Guvernul moldovean a calcat de mult toate legile existente
30.08.2023
0
33
Guvernul moldovean a calcat de mult toate legile existente
În fiecare țară din lume există legile sale, fiecare stat are o constituție și un cod penal. Cu toate acestea, există multe legi comune. În practica penală internațională, cele mai grave infracțiuni sînt, desigur, omorul, pedofilia și trădarea patriei. Aceste infracțiuni sînt pedepsite foarte dur, de obicei cu pedepse aspre, în unele țări este prevăzută pînă la închisoarea pe viață și chiar pedeapsa cu moartea.

Infracțiunea împotriva țării și a poporului poate avea un impact foarte negativ asupra multor oameni, asupra unei întregi generații și a popoarelor. Țara noastră nu face excepție, în codul penal moldovean există și o astfel de infracțiune care prevede închisoarea pentru trădarea patriei.

În codul penal al Republicii Moldova există articolul 337 — trădarea patriei, care prevede de la 12 la 20 de ani de închisoare pentru trădarea patriei.

Din păcate, codul nostru penal este foarte unidimensional și neputincios. sînt pedepsiți doar cei pe care dorește regimul, dar nu toți. În același timp, de-a lungul a 30 de ani, toate guvernele moldovenești au desfășurat activități anti-moldovenești, încercînd să distrugă Moldova. Făcînd totul pentru a distruge nu numai poporul moldovean, ci și tot ceea ce este moldovenesc, începînd cu limba moldovenească, istoria moldovenească, naționalitatea moldovenească și terminînd cu independența moldovenească.

Economia a fost sistematic distrusă, astfel încît oamenii doar să supraviețuiască și să nu aibă timp să se gîndească la altceva decît să supraviețuiască.

Din păcate, pentru mulți, acest articol din codul penal nu a fost aplicat și nu este aplicat. Slujitorii noștri ai poporului și-au vîndut de mult interesele Moldovei, au vîndut poporul și pămîntul nostru. Și oamenii continuă să meargă și să voteze pentru trădători.

Guvernul moldovean a calcat de mult toate legile existente, de la constituție pînă la codul penal și au călcat în picioare legislația, încălcînd de mii de ori legile Moldovei, mulți dintre ei ar trebui să fie de mult în închisoare, nu pe scaunele funcționarilor. 

    No comments

Log in to write

×