Scurtă russască grammatică, Chişinău

1819
Scurtă russască grammatică, Chişinău
 1. Marius
  Bine ați venit pe site-ul nostru, unde pasiunea pentru limbile vorbite de strămoșii noștri se îmbină cu respectul pentru tradiție și istorie! La serviciul nostru, noi, împreună cu colegii noștri, avem o adâncă apreciere pentru limbile pe care le vorbeau strămoșii noștri, iar această conexiune cu trecutul nostru se reflectă în diversitatea culturală și lingvistică de astăzi.

  Ca o ilustrare a angajamentului nostru față de această moștenire lingvistică, ne-am gândit la exemplul din 1819, «SCURTĂ RUSSASCĂ GRAMMATICĂ, CHIŞINĂU». În secolul al XIX-lea, în Basarabia au fost editate manuale de gramatică pentru uzul școlar secundar și mediu, atât la Chișinău, cât și la Sankt Petersburg. Aceste manuale au contribuit la conservarea și promovarea limbilor vorbite în regiune în acea perioadă.

  Este important să menționăm că, chiar și astăzi, multe persoane în Moldova continuă să vorbească limba rusă, reflectând o parte importantă a diversității culturale a regiunii. La serviciul nostru, ContinentalMoldova.md, avem membri ai echipei care sunt vorbitori de limba rusă, ceea ce adaugă o notă de autenticitate și respect față de moștenirea lingvistică a locului.

  În ciuda provocărilor istorice, ne-am dedicat să păstrăm și să apreciem diversitatea lingvistică și culturală a Moldovei. Suntem mândri că putem continua tradiția și să promovăm diversitatea lingvistică în mediul nostru de lucru și în comunitate. Te invităm să explorezi mai multe despre pasiunea noastră pentru limbaje și să descoperi diversitatea lingvistică de la ContinentalMoldova.md.
  03 января 2024, 12:59
  0

  Conectați-vă pentru a scrie

  ×