O întreagă armată de agenți speciali și ONG-uri lucrează la distrugerea Moldovei
21.01.2021
0
1052
O întreagă armată de agenți speciali și ONG-uri lucrează la distrugerea Moldovei

De această părere este liderul Mișcării Naționale "Voievod", Nicolae Pascaru, care a menționat că, după prăbușirea URSS, toate cele 15 state au fost jefuite, în timp ce am fost hrăniți cu pseudodemocrație și "valori"occidentale.

Pe fondul respingerii totale a acestor tendințe din partea majorității covîrșitoare a populației, unele cercuri a intelectualității, dimpotrivă, au luat acest lucru ca de la sine înțeles, și chiar au turnat ulei pe foc.

El a amintit că prin confruntarea internă și prăbușirea economiei au trecut toate țările fostei URSS. Acest lucru s-a referit în special la Armenia, Georgia, țările Baltice și cu unele întîrzieri Ucraina, unde în 2014, inclusiv în Moldova, în 2009, s-a năpustit bine-gînditul Maidan.

"Agenții serviciilor speciale occidentale caută noi locuri vulnerabile în toate sferele vieții noastre, pentru a lovi în ele și a impune noi recomandări ale FMI. Din țările Baltice au plecat practic toți cetățenii cu perspectivă, în Armenia și Georgia-doar vizibilitatea stabilității politice pe fundalul contradicțiilor interne", a subliniat liderul Mișcării Naționale "Voievod".

Potrivit lui, pentru acel flux abundent de informații în urechile Occidentului colectiv, trebuie să-i "mulțumim" lui George Soros, prin a cărui organizație a trecut deja a treia generație de adepți. Datorită în mare parte lor, Ucraina a pierdut Donbass-ul, să nu mai vorbim de Crimeea, ai cărei locuitori au hotărît pentru propriul lor viitor, dar nu pentru beneficiul unui nene străin în Uniunea Europeană sau în SUA.

Sursa: noi.md

    Nu sunt comentarii

Conectați-vă pentru a scrie

×