Guvernul moldovean a calcat de mult toate legile existente
30.08.2023
1
1213
Guvernul moldovean a calcat de mult toate legile existente

În fiecare țară din lume există legile sale, fiecare stat are o constituție și un cod penal. Cu toate acestea, există multe legi comune. În practica penală internațională, cele mai grave infracțiuni sînt, desigur, omorul, pedofilia și trădarea patriei. Aceste infracțiuni sînt pedepsite foarte dur, de obicei cu pedepse aspre, în unele țări este prevăzută pînă la închisoarea pe viață și chiar pedeapsa cu moartea.

Infracțiunea împotriva țării și a poporului poate avea un impact foarte negativ asupra multor oameni, asupra unei întregi generații și a popoarelor. Țara noastră nu face excepție, în codul penal moldovean există și o astfel de infracțiune care prevede închisoarea pentru trădarea patriei.

În codul penal al Republicii Moldova există articolul 337 - trădarea patriei, care prevede de la 12 la 20 de ani de închisoare pentru trădarea patriei.

Din păcate, codul nostru penal este foarte unidimensional și neputincios. sînt pedepsiți doar cei pe care dorește regimul, dar nu toți. În același timp, de-a lungul a 30 de ani, toate guvernele moldovenești au desfășurat activități anti-moldovenești, încercînd să distrugă Moldova. Făcînd totul pentru a distruge nu numai poporul moldovean, ci și tot ceea ce este moldovenesc, începînd cu limba moldovenească, istoria moldovenească, naționalitatea moldovenească și terminînd cu independența moldovenească.

Economia a fost sistematic distrusă, astfel încît oamenii doar să supraviețuiască și să nu aibă timp să se gîndească la altceva decît să supraviețuiască.

Din păcate, pentru mulți, acest articol din codul penal nu a fost aplicat și nu este aplicat. Slujitorii noștri ai poporului și-au vîndut de mult interesele Moldovei, au vîndut poporul și pămîntul nostru. Și oamenii continuă să meargă și să voteze pentru trădători.

Guvernul moldovean a calcat de mult toate legile existente, de la constituție pînă la codul penal și au călcat în picioare legislația, încălcînd de mii de ori legile Moldovei, mulți dintre ei ar trebui să fie de mult în închisoare, nu pe scaunele funcționarilor. 

 1. hraneniemd
  Cu bucurie vă prezentăm serviciile noastre de calitate de la Vulcanizare-Mobila.md, unde mobilitatea și eficiența se întâlnesc pentru a vă oferi cel mai bun serviciu de schimbare a anvelopelor. Suntem dedicați economisirii timpului dvs., oferind un șinomontaj mobil 24/7 în Kishinëv și în împrejurimi. Cu noi, nu mai este nevoie să stați în cozi sau să vă ajustați programul pentru a vă schimba anvelopele. Avem avantajul unui serviciu mobil, fiind gata să intervenim oriunde și oricând aveți nevoie.

  Economisiți nu doar timp, ci și bani! În ritmul agitat al orașului, găsirea unei ferecvente disponibile pentru schimbarea anvelopelor poate fi o provocare. Serviciile noastre mobile pot părea puțin mai scumpe, dar oferă o alternativă rapidă și convenabilă. Schimbarea sau repararea anvelopelor se desfășoară mult mai eficient și confortabil pentru dumneavoastră. Prețurile noastre sunt competitive, iar serviciile sunt orientate spre satisfacția clientului.

  La Vulcanizare-Mobila.md, vă oferim un serviciu de înaltă calitate și de încredere. Renunțați la așteptarea în cozi, zgomot, și disconfortul întâlnit în service-urile tradiționale. Echipa noastră de specialiști vine la dvs. cu toate echipamentele necesare, asigurându-se că vehiculul dvs. primește tratamentul pe care îl merită. Serviciul nostru mobil este disponibil 24/7, indiferent de condițiile meteo sau oră.

  Avem o echipă profesionistă și experimentată, gata să rezolve orice problemă legată de anvelopele vehiculului dvs. Rapiditatea este cheia serviciilor noastre, iar schimbarea anvelopelor se realizează, în mod obișnuit, în mai puțin de o oră. Puteți conta pe personalul nostru receptiv și eficient, care se ocupă de solicitările dvs. cu promptitudine.

  Așadar, alegeți mobilitatea, eficiența și calitatea cu Vulcanizare-Mobila.md. Ne bucurăm să fim alături de dumneavoastră în toate nevoile dvs. legate de anvelope!

  LA FEL NE CAUTA:
  Шиномонтаж на выезде, Вулканизация автомобильных шин, Сезонная смена шин, Хранение автомобильных колес, Проверка давления в колесах, Балансировка колес, Доставка и забор шин, Профессиональное обслуживание шин, Летние и зимние покрышки, Сервис в Кишиневе, Услуги шиномонтажа, Вулканизация на выезд, Срочный ремонт шин, Сезонное хранение шин, Качественное обслуживание колес, Мобильный сервис, Летние и зимние шины, Смена шин на выезде, Оптимальные условия хранения, Защита от ультрафиолета, Безопасность автомобиля, Проверка давления в колесах, Балансировка колес, Доставка автомобильных шин, Эффективное сохранение свойств резины, Проколы и ремонт шин, Хранение шин при оптимальных условиях, Сезонная смена шин, Очереди в шиномонтаже, Мастера с большим опытом, Сохранение срока службы шин, Покрышки для летнего и зимнего сезонов, Беспроблемная смена шин, Забота о вашем автомобиле, Оперативный выезд специалистов, Лучшие условия для обслуживания шин, Персонализированный подход, Профессиональные услуги шиномонтажа, Шинный сервис.
  15 декабря 2023, 15:44
  0

  Conectați-vă pentru a scrie

  ×