Proiectul Moldova 1359 își are propria casă în Internet!
02.12.2020
0
413
Proiectul Moldova 1359 își are propria casă în Internet!

De astăzi, oficial, dăm startul unei noi etape în existența proiectului nostru patriotic moldovenesc – site-ul nostru propriu!

Ne-am elaborat propriul site web unde fiecare poate găsi multe lucruri interesante despre Moldova noastră!

La momentul actual el este încă în etape de beta-testare, mai avem multe de făcut pe el, să îmbunătățim design-ul, și desigur cu timpul v-om adăuga cît mai multă informație utilă! La momentul dat, baza noastră de informații nu este încă completă, dar treptat o v-om completa cu mai mult material interesant și cel mai important – adevărat.

Site-ul este împărțit pe cîteva categorii de bază. Imediat pe prima pagină sunt prezentate cele mai noi publicații și știri.

În categoria "Hărți", într-o formă interactivă oricine poate vizualiza evoluția teritorială a Moldovei cu ajutorul a trei straturi - perioada contemporană, istorică, și cîteva variante în formă vectorială!

În categoria "Cronologia", cu ajutorul liniei timpului oricine poate călători printre cele mai importante perioade din Istoria Moldovei!

În categoria "Moldovenii", aveți posibilitatea de a afla cei mai renumiți moldoveni și compatrioți de-ai noștri. În plus, pe lîngă aceasta puteți afla despre recensăminte ale populației și mențiunea moldovenilor în diferite surse existente!

În categoria "Limba", aveți posibilitatea să aflați despre mențiuni a limbii moldovenești, în ordine cronologică, și din diferite surse!

În categoria "Heraldica", în ordine cronologică, numeroase simboluri heraldice moldovenești din diferite perioade istorice vă vor fi dezvăluite ochilor voștri!

În categoria "Foto", aveți posibilitatea nu doar să vizionați momente istorice surprinse în fotografii ci și să vă încărcați în mod interactiv propriile fotografii pe hartă!

În categoria "Video", veți găsi o colecție bogată de videoclipuri despre Moldova, împărțite pe diferite categorii!

Pe lîngă toate acestea pe site avem și un forum, pe care puteți discuta pe diferite teme interesante, pe toate acestea le puteți propune chiar dumneavoastră!

Intrați și vă înregistrați pe platforma noastră pentru o mai bună interacțiune cu site-ul nostru interactiv!

    Nu sunt comentarii

Conectați-vă pentru a scrie

×