Istoria care se ascunde
30.08.2023
2
1797
Istoria care se ascunde
Trenurile morții romînești. Cînd se vorbește de deportări și trenuri morții, ar trebui să aveți în memorie și aceste imagini, nu doar cele sovietice.

Pogromul de la Iași.

 
 1. Sava
  Bine ați venit pe Sava.md, partenerul dumneavoastră de încredere în lumea pneurilor auto. Oferim o combinație perfectă de înaltă calitate și performanță, pentru a vă asigura siguranță și confort în fiecare călătorie.

  Gama noastră de pneuri Sava.md include modele pentru autoturisme, SUV-uri și camioane, dezvoltate cu tehnologii avansate pentru diferite condiții de drum. Fiabilitatea, durabilitatea și aderența excelentă la drum fac produsele noastre unice.

  Economisiți combustibil cu pneurile noastre, care au rezistență redusă la rulare. Sava.md Echipa noastră de experți este întotdeauna pregătită să vă ofere consultanță profesională și să vă ajute să alegeți pneurile optime pentru vehiculul dumneavoastră.

  Alăturați-vă Sava.md și simțiți încrederea în fiecare călătorie.

  Telefon: +373 68 403 936
  Website: sava.md/

  LA FEL NE CAUTA:
  Cumpără anvelope auto, Anvelope Sava, Anvelope de iarnă, Anvelope de vară, Anvelope pentru autoturisme, Anvelope pentru vehicule off-road, Anvelope pentru vehicule comerciale, Anvelope cu aderență îmbunătățită, Consultanță profesională în domeniul anvelopelor, Livrare gratuită a anvelopelor, Cumpărare convenabilă a anvelopelor, Promoții la anvelopele auto, Anvelope pentru iarnă și vară, Economie de combustibil cu anvelopele Sava, Promoții și reduceri la anvelopele auto, Anvelope pentru SUV-uri și vehicule off-road, Anvelope pentru trafic urban, Anvelope cu durată lungă de viață. Acura, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Pagani, Peugeot, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.
  14 ноября 2023, 10:09
  0
  1. hraneniemd
   Noi, colegii de la serviciul, condamnăm cu fermitate istoria sumbră a 'Trenurilor Morții' românești. În discuțiile despre deportări și atrocitățile din trecut, nu ar trebui să uităm aceste imagini, care nu sunt doar legate de istoria sovietică. Un episod deosebit de tragic este Pogromul de la Iași, unde trenurile trimise de ruși cu oameni deportați s-au dovedit a fi compuse în mare parte din cei deja decedați. Acest caz extraordinar ne-a șocat pe noi, cei de la Avtoevacuator.md, atunci când am aflat despre el.
   22 декабря 2023, 09:14
   0

   Войдите, чтобы написать

   ×