Frați
30.08.2023
1
810
Frați
Cînd cei ce se declară «frați» au săvîrșit crime mai mari decît străinii. Mai au tupeu să-își nege crimele, cu cinism înjură moldovenii, le șterg memoria prin impunerea a cărților de istorie în care nu se mai descriu crimele lor.

Istoria care se ascunde: lagăre de concentrare, ghetouri, pogromuri, genocid, holocaust, violuri, furturi — ei vor ca noi să uitam toate crimele.

  


 1. Sailun
  Bine ați venit pe platforma Sailun.md, partenerul dumneavoastră de încredere pentru achiziționarea șerpelor de calitate și îmbunătățirea experienței de condus. Gama noastră variată de șerpi provine de la branduri de încredere, asigurându-vă soluții fiabile pentru orice tip de vehicul.

  Indiferent de sezon sau categorie de vehicul, consultanții noștri specializați sunt aici pentru a vă ghida în alegerea șerpilor perfecti. Ne-am angajat să vă oferim confort și satisfacție, punând accent pe procesele convenabile de comandă și livrare.

  Achiziționând șerpi de la Sailun.md astăzi, veți beneficia nu doar de mobilitate sigură, ci și de plăcerea fiecărui kilometru parcurs. Descoperiți de ce merită să alegeți Sailun.md:

  Variație extinsă de șerpi all-season de la producători renumiți.
  Consultanță profesională pentru a vă asista în alegerea șerpilor potriviți vehiculului dumneavoastră. Sailun.md
  Accent pe asigurarea confortului și satisfacției clienților prin modalități comode de comandă și livrare.
  Contacte:

  Telefon: +37360236217
  Website: sailun.md
  Vă mulțumim că ați ales Sailun.md, partenerul dumneavoastră de încredere pentru șerpi de înaltă calitate și călătorii pline de confort!

  LA FEL NE CAUTA:
  Cumpărare anvelope auto, Anvelope Sailun, Anvelope all-season, Anvelope pentru autoturisme, Anvelope pentru SUV-uri, Anvelope pentru mașini urbane, Anvelope pentru mașini de lux, Anvelope rezistente la uzură, Consultanță profesională pentru anvelope, Livrare anvelope auto, Achiziție comodă anvelope, Oferte anvelope auto, Anvelope pentru sezonul rece și cald, Economie de combustibil cu anvelopele Sailun, Anvelope cu aderență excelentă, Promoții și reduceri la anvelope auto, Anvelope pentru crossover-uri și SUV-uri, Anvelope pentru trafic urban, Anvelope auto cu durată lungă de viață.Acura, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Pagani, Peugeot, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.
  10 ноября 2023, 12:48
  0

  Войдите, чтобы написать

  ×